Cesur ve iddiasını ortaya koymaktan çekinmeyen tarzıyla her zaman göz önünde olan kadınların en çok tercihi rahat ayakkabılar. Portin Siyah Deri botumuzda 1. sınıf deriden üretilmiştir tabanı hafif olduğu içinde gün içinde sizi yormaz.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :
TABAN YÜKSEKLİĞİ 5 CM ÖN TABAN YÜKSEKLİĞİ 3 CM
MATERYAL : Suni Deri
Nasıl Temizlenir? Portin Siyah Kalın Lastikli Fermuarlı Bot yumuşak dokulu hafif nemli bir sünger kullanarak temizleyebilirsiniz.
Kalın Lastikli Ayakkabı, Kalın Lastikli Bot, Kalın Taban Siyah Bot, Siyah Deri Bot Modelleri, Siyah Deri Fermuarlı Bot, Düz Tabanlı Siyah Deri Bot Modelleri, Topuksuz Düz Bot,
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.